FORGOT YOUR DETAILS?

Welkom bij Schoffies! Wij zijn Gert & Marleen!

 

GERT & MARLEEN

Schoffies is een echt familie bedrijf! Gert en Marleen zijn al 17 jaar getrouwd en runnen samen de dagelijkse gang van zaken op het hoofdkantoor van Schoffies in Nederland. Daarnaast zijn hun 4 kinderen en aanhang altijd vrijwillige oproepkrachten voor het inpakken van grote bestellingen of het maken van een nieuwe website ;)

WIJ HOUDEN VAN SCHOFFIES

Het mooiste van ons bedrijf is dat het gewoon een heel simpel product is. Het is schoon en duurzaam. Bovendien geeft het een verzorgde en milieubewuste uitstraling naar klanten toe.

We gaan de strijd aan tegen wegwerphoesjes

Plastic is net als nucleair afval: het gaat nooit meer weg. Op diverse plekken midden op de oceaan drijven grote concentraties plastic afval rond. Plastic zakjes, aanstekers, lege flessen, doppen, en ander verpakkingsmateriaal. Tevens zitten hier grote concentraties microscopisch kleine plastic deeltjes bij, afkomstig van cosmetica en shampoo. Via de gootsteen en afvoer komt het uiteindelijk in de zee terecht. Vissen en vogels zien plastic afval als voedsel, wat rampzalig is voor de dierenwereld en het kan uiteindelijk weer op ons bord terechtkomen.

TOP