FORGOT YOUR DETAILS?

Veel gestelde Vragen & Antwoorden

TIPS van de Klantenservice

  • Tip: Besteld u verschillende maten? Dan raden wij u aan deze te bestellen in verschillende kleuren, dan zijn ze makkelijk uit elkaar te houden.
    Klantenservice Shoecovers International
  • TIP: Draagt u werkschoenen groter dan maat 41? Dan raden wij u aan om de XL schoenhoesjes te bestellen.
    Klantenservice Shoecovers International

VRAGEN & ANTWOORDEN

JA, u kunt ze gewoon in de wasmachine doen. Wij raden u aan op 30 graden te wassen. Een kort programma is vaak meer dan voldoende.

Nee, de zwarte antislipzolen maken geen strepen op vloeren.

Ja, het is mogelijk om tekst op de schoenhoesjes te drukken zoals 'CREW' of 'SECURITY'. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De prijzen zijn per paar.

Nee, er is geen verschil tussen een linker of rechter schoenhoesjes, dus het maakt niet uit hoe u ze aantrekt.

Ja, er is een duidelijk verschil tussen de binnen en de buitenkant van de schoenhoesjes. De buitenkant is voorzien van een antislipzool.

Er zijn 4 verschillende maten beschikbaar. Waarvan 2 kindermaten.

Voor de kleintjes met schoenmaat  25 - 30 SMART SMALL

Voor de grotere kinderen met  31- 36 SMART MEDIUM

Voor volwassenen   37-44 UNIVESEEL

Voor schoenmaat boven de 44 of werkschoenen vanaf maat 42  45+ XL

De shoecovers zijn beschikbaar in Zwart, Geel, Rood, Marine Blauw en Kobalt Blauw. Voor speciale wensen zoals fluoriserend oranje of geel kunt u contact met ons opnemen.

Bij regelmatig gebruik gaan de schoenhoesjes gemiddeld minstens 2 jaar mee.

U kunt altijd op rekening betalen of gemakkelijk via de website met IDEAL of met PAYPAL. Wanneer u een bestelling doet voor meer dan 150 stuks vragen wij u een aanbetaling te doen voor uw bestelling. Voor vragen mail naar mail@shoecoversinternational.nl

Heeft u interesse als groothandel of reseller dan kunt u contact met ons opnemen. Mail naar mail@shoecoversinternational.nl

We hebben een mooie actie voor als u 10 paar besteld. Bekijk onze actie

Mocht u een bestelling willen maken van boven de 150 stuks dan kunt u contact met ons opnemen voor de kortingsmogelijkheden.

Is uw product niet op voorraad? Dan kan er sprake zijn van een lange levertijd omdat wij afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van duurzame materialen. Wij produceren geen restafval en gebruiken altijd 100% van ons materiaal. De beschikbaarheid is per kleur verschillend. Sommige kleuren kunnen wij sneller leveren.

Voor verzending binnen Nederland betaald u € 5,25 per bestelling.

Er zijn geen vaste prijzen voor het verzenden buiten Nederland. Vul uw adres in tijdens de bestelling en dan ziet u de kosten van de verzending. Naar Belgie zijn de verzendkosten 7,95 euro per bestelling.

U kunt betalen met IDEAL, PAYPAL, via bankoverschrijving of op rekening.

TOP